Zhang Weili, campioana UFC la categoria Strawweight, a fost promovata la centura maro in BJJ! (VIDEO)

0 comments

Zhang Weili, dubla-campioana UFC la categoria Strawweight, a fost promovata la centura maro in jiu-jitsu brazilian de catre profesorul sau, Pedro Jordão de la Gracie Barra.

Luptatoarea din China a postat un mesaj pe contul sau de Instagram pentru a marca acest moment special pentru ea, in care vorbeste despre faptul ca a stat 7 ani la centura mov si ca aventura sa in BJJ a inceput in anul 2014.   

"Nu este un lucru usor de facut. Profesorul Jordão este un om foarte strict. Ne antrenam impreuna din 2014 si el m-a ajutat foarte mult. Eram singurul elev din club la inceput si nu am crezut ca dupa atatia ani echipa noastra va deveni atat de mare. Vom continua sa crestem si sa mergem inainte," a scris Zhang in postarea sa de Instagram. 

Zhang Weili si-a recastigat centura de campioana UFC la categoria Strawweight dupa ce a invins-o pe Carla Esparza in noiembrie 2022. Urmeaza ca Zhang Weili sa-si apere centura de campioana in China, in cazul in care UFC-ul planuieste un mega-eveniment pay-per-view in tara ei natala in 2023. 

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top