Conor McGregor a primit centura neagra in BJJ - Jiu Jitsu Brazilian!

0 comments

Unicul Conor McGregor, cel mai mare star pe care l-a oferit MMA-ul lumii, a devenit oficial centura neagra in BJJ - Jiu Jitsu Brazilian, sub tutela antrenorului si bunului sau prieten, Professor John Kavanagh!

Au trecut mai bine de doi ani si o accidentare grava de cand fostul dublu campion UFC la Featherweight si Lightweight a concurat in octagon, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca nu si-a imbunatatit setul de abilitati.

Luni, McGregor a dezvaluit pe retelele de socializare ca a primit centura neagra in Brazilian Jiu-Jitsu de la antrenorul sau de lunga durata, John Kavanagh la sediul central SBG Ireland, dupa "20 de ani de munca grea".

 "Am primit centura neagra in seara asta de la antrenorul meu, prietenul meu si mentorul meu, @coach_kavanagh de la @sbgireland! 20 de ani de munca grea! Multumesc John pentru tot ce ai facut de-a lungul anilor, si tuturor colegilor mei de echipa in aceasta incredibila calatorie in jiu-jitsu! Va multumesc din toata inima! O centura neagra in Brazilian jiu-jitsu, wow! Slava lui Dumnezeu si apoi lui Helio. Promit ca maine voi fi in Gi, Helio, si abia astept!! Ce senzatie!"

Daca si tu te gandesti sa incepi sau sa reincepi antrenamentele de BJJ, iti punem la dispozitie cea mai variata gama de echipamente pentru arte martiale din Romania.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top