Conor McGregor este atat de mandru de centura sa neagra in BJJ incat o poarta peste tot!

0 comments

Conor McGregor este atat de mandru de centura sa neagra in BJJ incat o poarta peste tot!

La inceputul acestei saptamani, superstarul Conor McGregor a primit centura neagra in BJJ - Jiu Jitsu Brazilian de la antrenorul sau, John Kavanagh.

Imediat dupa, Conor McGregor a postat pe conturile sale de social media aceasta realizare, fiind extrem de mandru de rezultatul muncii sale de 20 de ani, dupa cum a descris chiar el acest proces.

De cand a primit centura neagra, Conor o poarta peste tot, afisand-o atat la antrenamente, cat si in masina, in lift, in baruri si peste tot pe unde merge. 

"Jiu jitsu este despre respect," spune Conor McGregor.

Avand in vedere ca McGregor mai are 2 centuri de campion in UFC la doua categorii diferite, te puteai astepta ca acest lucru sa nu il impresioneze atat de mult.

Dar, ne reamintim inca o data cat de puternica este emotia dobandirii unei centuri negre care poate veni doar ca urmare a multor ani de munca, constanta si perseverenta.

Conor McGregor este un superstar si are o avere de sute de milioade de dolari, dar tot lucrurile de acest gen ii aduc cea mai multa bucurie si mandrie (pe langa masini, yachturi, bijuterii si ceasuri de lux).

Daca si tu te gandesti sa te apuci de BJJ sau sa te reapuci dupa o perioada mai lunga de pauza, noi nu doar ca te incurajam sa faci acest pas, dar iti si punem la dispozitie echipamente de Jiu Jitsu Brazilian, GI si No Gi, pentru ca tu sa ai tot ce iti trebuie la antrenament!

Fa pasul de astazi! Nu mai astepta! Spor la antrenamente!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top